„airBaltic“ tęsia partnerystę su „Tarptautinėmis Ukrainos avialinijomis“: toliau siūlys skrydžius iš Vilnius į Kijevą

2021 03 19


600 airBaltic lektuvas 1

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ pratęsė susitarimą dėl bendradarbiavimo su „Tarptautinėmis Ukrainos oro linijomis“ (UIA), taip suteikdama Lietuvos keleiviams daugiau galimybių keliauti iš Vilniaus į Kijevą ir už jo ribų.

Jau nuo 2013 m. abi oro linijų kompanijos yra pasirašiusios bendros komercinių skrydžių eksploatacijos sutartį (angl. codeshare agreement). Tad nuo kovo 28 dienos visi „airBaltic“ ir „UIA“ vykdomi skrydžiai į Kijevą turės partnerių rinkodaros kodus, kurie keleiviams suteiks daugiau galimybių sklandžiai keliauti tarp šių sostinių ir už jų ribų.

2021 m. vasaros sezono metu „airBaltic“ tęs tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Ukrainos sostinę Kijevą. Jie bus vykdomi du kartus per savaitę lėktuvu „Airbus A220-300“, o nuo birželio savaitinių skrydžių skaičius padidės iki trijų. Numatomas kelionės į Kijevą laikas yra 1 valanda 15 minučių.

„airBaltic“ kainų struktūra atsižvelgia į visų klientų segmentų poreikius, pradedant mažiausiomis kainomis, vadinamomis „GREEN“, po to sekančiomis brangesnėmis „GREEN Classic“ ir baigiant „Business“. Todėl „airBaltic“ bilietų kainos bus tinkamos ieškantiems tiek pigių, tiek verslo klasės skrydžių.

Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Rygos, Talino ir Vilniaus į įvairius Europos verslo centrus. Išsamų kompanijos skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklapyje www.airbaltic.com.

Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis v

aldžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis. Norėdami apie naujas „airBaltic“ sveikatos priemones sužinoti daugiau, apsilankykite „airBaltic“ svetainėje: https://www.airbaltic.com/en/health-measures

„airBaltic” – 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Tai viena punktualiausių oro linijų bendrovių Europoje, vykdanti skrydžius daugiau nei 70 krypčių, siūlanti didžiausią maršrutų įvairovę ir patogų susisiekimą per Rygą pasiekiant Europą, NVS ir Vidurio Rytus.

Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 96,14 % akcijų, o Lars Thuesen per jam priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 4 % akcijų.

„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 23 Airbus A220-300 orlaiviai.

Šaltinis integrity.lt

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt